De voordelen van een OAMKB partner
Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 29 september

Help jij ondernemers niet alleen met hun administratie maar vooral met ondernemen?

Een unieke franchiseformule

OAMKB is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijfsadviseurs, accountants, fiscalisten, administrateurs en andere financieel professionals. OAMKB speelt in op de behoefte van ondernemers om tijd en geld te besparen door efficiënte online dienstverlening. Hiermee ontstaat er meer ruimte voor doorlopend bedrijfskundig en persoonlijk advies, inclusief realtime cijfers. Juist dat is waar ondernemers mee geholpen zijn. 
 
Onze OAMKB-partners zijn professionals en werken volgens de nieuwe economie – slim, duurzaam, flexibel en online. Zij kunnen zich perfect inleven in het ondernemerschap, omdat het zelf ook ondernemers zijn. Er zijn circa 60 kantoren in het land. Elk kantoor heeft zijn eigen specialisten en en er wordt landelijk nauw samengewerkt, zowel offline als online.

 

Starter

Grijp je kans als starter

Als starter sta je fris en open voor de nieuwe werkwijze: niet boekhouden, maar automatiseren; bijdragen aan de bedrijfsdoelen van de ondernemer, dat is wat wij doen. De jaar(telaat)rekening vinden wij minder van belang. Heb jij minimaal vijf jaar ervaring als bedrijfsadviseur, accountant, belastingadviseur, administrateur of op een andere manier als financieel professional en wil je nu zelf ook ondernemen? Sluit je dan bij ons aan en word partner bij OAMKB. Vooraf bepalen we samen in de selectieprocedure of jij en wij de investering in jouw onderneming moeten doen.


Hierdoor ben je verzekerd van een goede start van je onderneming wanneer blijkt dat jij uit kunt groeien tot een succesvol ondernemer.


Download Magazine Franchiseformule

Echt goed werken = Echt goed je doelen bereiken

Of je nu bedrijfsadviseur bent, accountant, fiscalist, bedrijfskunde hebt gestudeerd...

Lees meer
Hoe kun je een (ondernemers)pensioen opbouwen?

6 tips hoe je als ondernemer een goed pensioen opbouwt ...

Lees meer
Internationaal crowdfunding platform nu ook naar Nederland

Zencap, een bedrijf uit de koker van opschaalfabriek Rocket Internet, gaat zich voegen bij de ...

Lees meer
Unilever bespaart 200 miljoen door hergebruik afval

Unilever heeft te maken met afvalstromen uit meer dan 240 fabrieken in 67 landen. Het hergebru...

Lees meer