Ja maar, wat als ik me wil aansluiten?

Meld je aan voor een bijeenkomst over de OAMKB franchiseformule

1. Aanmelden per mail

Bij interesse kun je een e-mail sturen naar info@oamkb.nl of het contactformulier op onze website invullen. We ontvangen behalve je persoonlijke gegevens ook graag je motivatie en als je starter bent, je C.V.. We nemen contact met je op en nodigen je uit voor onze eerstkomende informatiebijeenkomst.

2. Kennismakingsgesprek

Als je de bijeenkomst hebt bijgewoond en er blijkt wederzijds interesse te zijn voor een vervolg, ga je door naar stap 3.

3. Assessment

Om te bepalen of wij en jij de investering moeten doen in de opbouw of uitbouw van jouw onderneming nemen we online een persoonlijk assessment af. In het assessment wordt gekeken naar belangrijke eigenschappen voor ondernemers. Daar komt voor ons een rood of en groen licht uit. Wanneer het voor ons groen licht is sturen we je rekenmodellen toe en maken we een afspraak om het assessment in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

4. Ondernemingsplan

Met het rekenmodel kun je je eigen ondernemingsplan maken. In het ondernemingsplan bepaal je zelf je doelgroep, je ambitie en het tempo van uitbouw en opbouw. Je kunt je onderneming uitbreiden, maar je kunt ook alleen werk voor jezelf willen creëren of je hebt de ambitie om binnen korte tijd door te groeien met een paar medewerkers. Je denkt na over de doelgroep die bij je past, want daar ben je het meest succesvol. Dit ondernemingsplan kun je ook gebruiken voor een financieringsaanvraag, waar wij je in begeleiden.

5. Formele stukken

Het laatste gesprek is het doornemen van het contract op regelniveau, zodat alle afspraken over en weer duidelijk zijn. Bij het contract zit meteen je waarnemingsovereenkomst gevoegd en je ontvangt de gegevens voor je beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

6. Opstart

De opstart begint met de opleiding voor jou en eventueel je personeel. Hierna kun je kiezen voor een regionaal individueel marketing traject op maat en eventueel hulp bij digitalisering van je kantoor.

De aansluitprocedure tot aan de formele stukken duurt doorgaans tussen de 4 en 6 weken. Nieuwsgierig geworden? Neem nu contact met ons op!

Aansluitproces