Je eigen kant-en-klare online onderneming profiteer van jaren ervaring

Echt goed Ondernemen

We laten ondernemers graag zien dat gedigitaliseerde administratie zoveel makkelijker, sneller en tijd besparender kan, waardoor de administratie met een financiële sparringpartner interessant en bijzonder waardevol voor de ondernemer wordt, voor een vaste maandprijs. Neem nu contact op voor meer informatie of meld je aan voor één van onze informatiebijeenkomsten.

Tien keer echt goed werken

Start nu je eigen onderneming op een gebaand pad

Wij richten onze kantoren geautomatiseerd in. We zijn papiervrij, alles gaat digitaal. Wij helpen ondernemers om hun administratie ook te digitaliseren. Daarom hebben we tijd voor de ondernemer. Als OAMKB-partner ben je zelf ook ondernemer. Je staat op gelijke voet met je klant. Onze doorlopende opleidingen zijn erop gericht om jezelf als ondernemer te verbreden.

Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en specialisme. Daarom werken we veel samen. Dat doen we online, via hangout, Skype en in de software, maar ook live. We zijn een landelijk team, terwijl een ieder zijn eigen kantoor heeft. Elke specialisme kun je je klanten aanbieden. Zo bied je de voordelen van een klein kantoor: dicht bij de klant met korte communicatielijnen en de voordelen van een groot kantoor: alle specialismen in huis, een waarborg voor de continuïteit en bewaking van de kwaliteit.

Hans ter Haar - OAMKB Utrecht - Culemborg
“Ik vind het leuk om mensen om me heen te hebben die kennis van zaken hebben. Ik heb wel geprobeerd om eerst alleen mijn eigen kantoor te starten, maar dan mis je toch in je omgeving gelijkgestemden en bij OAMKB heb ik juist wél dat gevoel. En die continuïteit is belangrijk. Stel, je bent in je eentje en je bent een keer ziek dan zou dat tot problemen kunnen leiden, maar dat is nu niet het geval; je kunt alles uitbesteden. Het is fijn dat je altijd kunt sparren met ondernemers in hetzelfde vakgebied.”


De marketing wordt centraal professioneel geregeld en onderhouden. Dat is een continu proces, waar je je als vakman of vakvrouw niet altijd mee bezig houdt, maar wat voor je onderneming en de groei ervan heel belangrijk is. Per kantoor worden er ook lokale marketingtrajecten aangeboden, helemaal voor jou op maat gemaakt, gericht op je sterke kanten en je doelgroep.

Starten als partner door de ogen van Ed Rietvelt

Iedere onderneming en iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal. De doelen die ze voor zichzelf zetten, de ervaring die ze in het verleden hebben opgedaan, voor iedereen is dit weer anders. Zo ook voor Ed Rietvelt, eigenaar van OAMKB Amsterdam - Amstelland. Hij is sinds eind 2016 aangesloten bij het landelijk netwerk van OAMKB. In deze blog vertelt Ed onder andere over zijn ervaringen in het werkveld, en wat er komt kijken bij zijn partnerschap bij OAMKB. Daarnaast vertelt hij ook waar hij nu staat in het ondernemerschap, waar hij geweest is en waar hij in de toekomst naartoe wilt.

Wil jij net als Ed ook partner worden bij OAMKB? Neem contact met ons op en bekijk de voordelen op onze website.

We zijn een open, platte netwerkorganisatie, waar samenwerking en elkaar iets gunnen belangrijk is. Samen staan we sterker. Start een eigen OAMKB vestiging als financieel professional en neem nu contact op!