Echt goed werken in ondernemen


Een blijvende vernieuwing van je kantoor

Ben je op zoek naar automatisering van al je administraties, meer efficiency, nieuwe business, meer kennis en nieuwe diensten? Wil je met je kantoor eruit springen met de allerbeste diensten en voortdurend innoveren om de beste te blijven? Wil je een uitstekende relatie met je klant en wil je als ondernemend persoon waarde toe voegen aan de bedrijfsdoelen van je klant? Wil je de processen op je kantoor zodanig efficiënt inrichten zodat de basale werkzaamheden geautomatiseerd zijn en je hiervoor scherpe prijzen kan rekenen? Wil je je marketing van professioneel niveau zodat je je onderscheidend in de markt zet? Wil je een breed pakket aan diensten kunnen bieden die een groot kantoor ook biedt , zonder dat je de lasten van de overhead hiervoor hebt?

Wil je niet zelf het wiel uitvinden met alle verspilde kosten en tijd van dien? Sluit je dan aan bij OAMKB. Sinds 2010 zijn we al aan deze weg aan het timmeren en weten je kantoor praktisch en doelgericht naar accountancy 3.0 te leiden. Na 5 jaar werken er 70 mensen bij OAMKB en zijn we gegroeid naar 2000 klanten. Ondernemers omarmen onze formule.

Aansluiting of overname?

Je kunt ervoor kiezen om zelf aan te sluiten, maar je kunt ook je portefeuille aan ons verkopen. Dan zoeken wij een ondernemer erbij die bij jouw kantoor past, of er komt een interim manager die onze formule goed kent en het kantoor naar de formule vernieuwd. Dit is maatwerk, en voor elke situatie vinden we een passende oplossing.

Verkoop later

We hebben de volgende afspraak: als je klantenportefeuille wil verkopen aan ons of aan een andere OAMKB-partner dan waarderen we de portefeuille direct op van de laatste jaaromzet, mits de dossiers op orde zijn, de administraties up-to-date en de klanten op bij zijn met betalen via automatische incasso. Je bent gegarandeerd van een goed overname, omdat de formule voor de klant dezelfde blijft. Hierdoor gaan klanten niet  ̈shoppen ̈, zoals doorgaans bij een overname wel gebeurt. Met een earn-out regeling ontvang je dan meestal uiteindelijk maar de helft tot 60% van je jaaromzet, of minder als je overnemende partij de klanten niet goed bedient.

Aandelen in OAMKB

Op termijn wordt het mogelijk om ook aandelen in OAMKB te verkrijgen zodat je inspanningen aan de gezamenlijke naamsbekendheid ook op deze manier vruchten zullen afwerpen.