Een instapklaar online kantoor dat sterk is in de automatisering van administraties en alle expertises aanbiedt

Echt goed werken is het denken in kansen en niet in problemen

Je hebt al een paar jaar ervaring in accountancy of in het bedrijfsleven. Ben je zelf ook in staat om als zelfstandig ondernemer minimaal je salaris te verdienen? Of ben je van plan om een kantoor met personeel op te bouwen? Je bepaalt zelf je ambitie als partner bij OAMKB.

In je ondernemingsplan stel je je ambitie vast voor de komende 5 jaar. Daarmee stel je voor jezelf en voor ons de doelen vast die we samen de komende jaren gaan bereiken.

Waarom hard werken voor een baas als je het zelf ook kunt? Als zelfstandige ben je bovendien een betere adviseur voor je klanten, omdat je zelf ook ondernemer bent en weet wat jouw klant bezig houdt. Neem nu contact op of meld je aan voor de komende informatiebijeenkomst.

Vrijheid om je eigen werkzaamheden te bepalen

Als zelfstandig ondernemer ben je vrij in het bepalen van je werktijden en werkplek(ken). Je bent eigen baas en bepaalt zelf je doelgroep. Je kunt je bijvoorbeeld richten op MKB tot 50 man, of alleen op het geven van belastingadvies of een bepaalde branche of dienst. Je kunt alle werkzaamheden bieden die een groot accountants of advieskantoor biedt. Wat je zelf niet weet, weet één van je collega's bij OAMKB wel. Hierdoor wordt veel samengewerkt. Landelijk of regionaal, dat maakt online niet uit. Via hangout of Skype wordt veel gecommuniceerd, maar ook via de landelijke bijeenkomsten en trainingen leer je collega-ondernemers kennen.

Als ondernemer heb je vooral interesse in de mens achter je klant. Je bouwt een relatie met die klant op. Wat je je klant berekent, is bovendien voor jou en niet voor fikse overhead of je baas. Door online te werken, werk je efficiënt en hoef je niet de hoofdprijs te rekenen. Als ondernemer moet je, zeker het eerste halfjaar, flink aan de gang. Een netwerk opbouwen, in de buurt bekend raken, en klanten binnenhalen.

Instapklaar kantoor

Je start met een stap-in-klaar virtueel kantoor. Om ICT en vaktechniek hoef je je niet druk te maken. Alles heb je tot je beschikking en je wordt door ons hierin getraind. Wij zorgen dat we innovatief blijven zodat je daar niets voor hoeft te doen en altijd het meest efficiënt kunt werken.

Marketing kant en klaar

In marketing en sales ondersteunen wij je door je alle materialen ter beschikking te stellen die je nodig hebt: briefpapier, website, visitekaartjes enz.. Samen met ons marketing team kun je een persoonlijke marketing-plan maken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende acties die door ons beproefd zijn. Je kiest wat het beste bij jou en jouw doelgroep past.

Je wordt door ons uitgebreid in je salesvaardigheden getrained. Vanuit het persoonlijk assessment zorgen we dat jouw ontwikkelpunten in de trainingen naar voren komen.

Ondersteuning in ondernemerschap

Bovendien kun je terugvallen op onze persoonlijke begeleiding in de opbouw van je onderneming. Hierdoor kom je beslagen ten ijs bij het binnenhalen van klanten. Bovendien helpt de naam van de landelijke organisatie OAMKB je in het vertrouwen dat je uitstraalt naar je potentiële klanten. Als je de formule volgens 10 x echt goed werken volgt geven je klanten je een 8 of meer voor klanttevredenheid.

Verder nemen we 2x per jaar jouw resultaten door ten opzichte van het door jou opgestelde ondernemingsplan. Hierin bepalen we samen of de strategie voor het komende halfjaar aanpassing behoeft en hoe we je kunnen helpen in de opbouw of uitbouw van je onderneming.

Neem nu contact op of meld je aan voor de komende informatiebijeenkomst.