Samen sterk met accountants, administrateurs, fiscalisten, salarisspecialisten en bedrijfsadviseurs aan je zij

Alles wat een groot kantoor te bieden heeft heb jij in huis

Maar je hebt niet de overhead. Je huurt je collega's alleen in als het nodig is. Onderling rekenen we 60% van het externe tarief zodat je er altijd aan verdient. We hebben allemaal dezelfde werkwijze en gaan met dezelfde 10 x echt beter werken met elkaar en met de klanten om. Dat wil o.a. zeggen dat we elkaar een vaste prijs vooraf geven, zodat jij dat ook naar je klant kunt doen. Ons motto is samenwerking, dus onderling worden er samenwerkingsverbanden aangegaan. De presentatie van een kantoor is immers sterker dan dat van een eenpitter.

Samenwerken

We zijn niet van landje verdedigen, want we veranderen gezamenlijk de traditionele accountancy branche. Je hebt je eigen regio, maar daar kan ook iemand bijkomen. Het liefst iemand die je aanvult in je expertise. Jij kan klanten uit het hele land bedienen. We beconcurreren elkaar niet, we overleggen als we acties in gezamenlijke regio's starten, want dan kunnen we samen regionale bekendheid genereren.

Een team

Er zijn 3 landelijke OAMKB dagen per jaar, waarvan we er 2 in Spanje hebben door gebracht. Zo leer je je collega-ondernemers beter kennen en weet je wie je waarvoor kunt inschakelen.

Kantoren werken samen

OAMKB-partners vormen samen een kantoor of werken samen. OAMKB stimuleert de samenwerking door de organisatie fee gezamenlijk te delen bij juridische eenheden. Wel vragen we je om een gericht marketingplan op te stellen en te investeren in acquisitie en naamsbekendheid.

Starters kun je inschakelen op je kantoor

OAMKB-partners die net gestart zijn zijn allemaal ervaren krachten. Je kunt iemand inhuren voor een dag per week voor 500,- per maand op factuurbasis. De nieuwe partner ontvangt 1.000,- per maand, want OAMKB betaalt 500,- per maand mee. Zo stimuleren we de samenwerking, heb jij extra mankracht met vakkennis tot je beschikking voor een kleine vergoeding en leert de nieuwe partner van een ervaren OAMKB-partner.

Continuïteit van je kantoor is gewaarborgd

Waarneming is bij de overeenkomst geregeld. Dit schept vertrouwen bij je klanten. Omdat we intern 60% rekenen van het externe tarief, ben je meteen deels verzekerd van je inkomsten bij ziekte.

Ga je op vakantie? Dan wordt doorgaans onderling afgesproken elkaars kantoren waar te nemen.

Tien keer echt goed werken

 

OAMKB Partners

 

 

Werk binnen OAMKB