Opleidingen op het gebied van automatisering, verkoop, kwaliteit, vaktechniek en ondernemerschap

Opstart trainingen

Om de formule goed toe te kunnen passen is er een uitgebreid opleidingsprogramma voor jou en eventueel je personeel. De trainingen vinden in de eerste 3 maanden plaats en het vervolg op de trainingen na 6 maanden. Zo heb je in de praktijk de trainingen kunnen toepassen en kunnen we verder verdiepen. De trainingen zijn praktisch ingezet en helemaal op het OAMKB-partnership ontwikkeld. nagenoeg alle trainingen vinden plaats in HNK Ede. Neem nu direct contact op en start je eigen onderneming!

administraties automatiseren o.b.v. Yuki 6 x 1 dag
verkooptechnieken 2 x 1 dag
regionaal salesplan maken 2 x 1 dag
online en offline netwerken 2 x 1 dag
presentatietechnieken 1 dag
kwaliteit in een digitaal kantoor 1 dag
formule OAMKB 1 dag
praktijkdagen 2 x 2 dagen
fiscaliteiten voor bedrijfsadviseurs 3 x 1 dag

Doorlopende trainingen

Per jaar vinden er minimaal 4 dagen training plaats. Zo blijf je als ondernemer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De trainingen zijn breed ingezet, met als doel jezelf als ondernemer te verbreden zodat je goed advies kunt geven aan je klanten. Ze zijn praktisch inzetbaar en gericht op je OAMKB-partnership. Een greep uit de trainingen van de afgelopen tijd:

  • crowdfunding
  • financieringen
  • business model canvas
  • automatisering van administraties
  • Facebook als verkooptool
  • nieuwe software op de markt
  • communicatie en ambassadeurs kweken
  • Google als verkooptool
  • fiscale highlights


Na elke training meten we de tevredenheid en zoeken we naar verbeterpunten. Zowel de opstarttrainingen als de doorlopende trainingen worden gemiddeld met een 8 of hoger gewaardeerd.

PE-punten

OAMKB is geaccrediteerd als opleidingsinstituut accountancy 3.0 door het NBA. Accountants krijgen daarom PE-­punten voor de trainingen. Ook is er een accreditatie als opleidingsinstituut bij het RB.

Neem nu contact op of meld je aan voor één van onze informatiebijeenkomsten!

 

software werkt, accountants en ondernemers sparren

Janneke, een creatieve, maar chaotische ondernemer met een bloedhekel aan administratie kwam laatst bij mij. Dat is nou een uitdaging die ik graag aanga: alles netjes opruimen en overzichtelij...

Lees meer