Onze tarieven zijn helder en duidelijk net als de tarieven naar de klanten

Vooraf weet je waar je aan toe bent

Voor een goede opstart en een goede toepassing van de formule heb je alle opstart opleidingen en begeleiding nodig. De trainingen zijn praktisch opgezet, je bent meteen met je onderneming aan de slag. De opbouw van de trainingen is de afgelopen jaren geperfectioneerd op basis van ervaringen.

Doorlopend

We vragen geen omzetafhankelijke bijdrage. We gaan ervan uit dat je een halfjaar nodig hebt om je kantoor OAMKB-formule proof op te zetten me onze hulp. Daarom rekenen we het eerste halfjaar geen bijdrage. Hierna bedraagt de bijdrage voor de organisatie 450,- per maand.

Marketing
Na het eerste jaar is de bijdrage aan de landelijke marketing 1.800,- in van alle projecten bijelkaar. De projecten worden samen met de franchiseraad vastgesteld.

Opleidingen
Na het 2e jaar na aansluiting zijn de kosten voor de doorlopende opleidingen 1.500,- per jaar. Dit is inclusief PE-punten voor accountants.

ICT kosten
De ICT kosten worden tegen kostprijs doorberekend door de Stichting ICT OAMKB. Er wordt inkoopvoordeel behaald door gezamenlijk in te kopen. Elke maand ontvang je een overzicht van de afname van ICT. Deze kun je controleren alvorens de factuur wordt verzonden. De stichting heeft geen winstoogmerk en rekent slechts de kostprijs door. De stichting heeft een eigen supportdesk, die elke ochtend open is en bij nood buiten openingstijden bereikbaar. Hiervoor betaal je je 25,- per maand aan supportbijdrage.

Voor de gehele opstart van een nieuwe OAMKB vestiging inclusief alle kosten investeer je 15.000,- in je eigen bedrijf.

De investering van de opstart van 15.000,- van een nieuwe OAMKB vestiging
bestaat uit:

Opleiding
De opleiding wordt gevolgd door de ondernemer. Jouw personeel kan op relevante onderdelen aanschuiven. Trainingen kunnen ook op locatie intern worden gegeven zodat de formule goed doorgevoerd wordt in het kantoor.

administraties automatiseren o.b.v. Yuki 7 dagen 2.100,-
kwaliteit in een digitaal kantoor 1 dag 600,-
formule OAMKB 1 dag 600,-
fiscaal 1 dag 400,-
ondernemersvaardigheden 2 x 1 dag 900,-
praktijkdagen 2 x 2 dagen 1.200,-

 

ICT en entreefee
Instapklaar online kantoor/entreefee   3.000,-

 

Marketing
regionaal salesplan maken  2 x 1 dag 1.200,-
verkooptechnieken  2 x 1 dag 1.200,-
online en offline netwerken  2 x 1 dag 1.200,-
presentatietechnieken 1 dag 650,-
leads creditpakket   600,-
evt kun je het leads budget inzetten voor regionale marketing op maat    
huisstijl, visitekaartjes   400,-
partner website OAMKB-stijl, SEO   950,-

De totale investering in de opstart van je OAMKB-vestiging is bij elkaar 15.000,- , exclusief een individueel regionaal marketing traject. 

Extra marketing materialen worden tegen kostprijs doorberekend of door ons ontworpen en door jouw leverancier gemaakt.

Optioneel
Fiscale training voor bedrijfsadviseurs  3 x 1 dag 1.200,-
Individueel marketing traject   900,-

Op basis van onze formule is crowdfunding mogelijk om je investering te financieren

Crowdfunding is de nieuwe vorm van financieren. Deze dienst verlenen we ook aan onze klanten. Op basis van de formule wordt jouw financiering van je onderneming altijd goedgekeurd. Bovendien is crowdfunding een goede marketingtool. Jij, wij en het crowdfundingplatform spreken ons netwerk aan. Zo geef je meteen bekendheid aan de opstart van je OAMKB vestiging. Het crowdfundingplatform www.geldvoorelkaar.nl is bekend met onze formule. Aanvragen voor de opstart van een OAMKB-vesiging varieren van 10.000,- tot 35.000,-.

 

Ondernemen

software werkt, accountants en ondernemers sparren

Janneke, een creatieve, maar chaotische ondernemer met een bloedhekel aan administratie kwam laatst bij mij. Dat is nou een uitdaging die ik graag aanga: alles netjes opruimen en overzichtelij...

Lees meer