Financiële achtergrond & Eigen bedrijf starten?

Start direct goed: met trainingen, een digitaal kantoor en marketing, in een club van enthousiaste collega’s!

Voor jezelf beginnen gaat een stuk makkelijker wanneer je weet dat je concept succesvol is en je professioneel wordt begeleid in je opstart door mensen die verstand hebben van jouw product en branche. We zijn een snel groeiende club voor iedereen die zelfstandig en inhoudelijk wil ondernemen met een grote mate van vrijheid. Je kunt klankborden met collega ondernemers, maakt gebruik van de centraal geregelde marketingactiviteiten en doet zelf waar jij goed in bent: als financieel entrepreneur jouw relaties optimaal van dienst zijn en zo je onderneming verder uitbouwen. Neem nu contact op of meld je aan voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Jouw profiel?

 

OAMKB staat voor Echt goed werken in Administratie voor het MKB

OAMKB is een innovatieve club van financieel professionals die MKB ondernemers in heel Nederland helpen succesvoller te ondernemen. Deze ondernemers krijgen een automatische administratie met een financiële partner aan hun zij. Ze hebben 24/7 inzicht in hun cijfers. Dit alles voor een vast maandbedrag. Met meer dan 50 partners (franchisenemers) verspreid over Nederland biedt OAMKB alle expertise die een MKB ondernemer nodig, dicht in de buurt.

Ondernemers vinden hun administratie vaak maar saai, tijdrovend en frustrerend. Zij praten liever over hun onderneming. OAMKB ook. OAMKB automatiseert administraties tot wel 70% waardoor er tijd over blijft voor de ondernemer en OAMKB partners om te sparren over de ambities van de ondernemer. De partners zijn daarom allemaal financieel professionals. Dit zijn ze vanuit hun beroep als accountant, (personeels)administrateur, fiscalist, bedrijfskundige, controller of bedrijfscoach. De partners werken onderling nauw samen zodat de MKB ondernemers met 1 aanspreekpunt toegang hebben tot alle financiële expertise die ze nodig hebben om nog succesvoller te kunnen ondernemen.

Vanwege de aanhoudend groeiende marktvraag zoekt OAMKB nieuwe partners.

Wat OAMKB jou biedt:

Een bewezen succesformule, collegiaal netwerk, instapklaar virtueel kantoor, professionele marketing, begeleiding in ondernemerschap, uitgebreide opstartbegeleiding, doorlopende trainingen vakinhoudelijk en ondernemersgericht, innovatieve kwaliteitssystemen en de onderhoud daarvan. Je kunt jouw klanten diensten aanbieden van een groot kantoor, zonder de overhead.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar info@oamkb.nl of vul het contactformulier in.


Indien jouw achtergrond en motivatie aansluiten, nodigen wij en OAMKB je graag uit voor de eerstvolgende informatiesessie. Hoor zelf wat de kansen en mogelijkheden zijn en beoordeel of het ook voor jou de juiste stap is.